*مشاوره همراز*
*مشاوره همراز*
*در این وبلاگ با مقالات مشاوره ای . روانشناسی ومذهبی و ...آشنا می شوید*
قالب وبلاگ

عنی توانایی این که چگونه از زمان ، صحیح و خوب استفاده کنیم تا بهتر ، سریعتر و مطمئن تر به مقصود و هدف های از پیش تعیین شده خود برسیم . به تعبیری دیگر مدیریت زمان یعنی رعایت انضباط شخصی در این شیوه مدیریت پدیده نظم سرلوحه همه امور قرار می گیرد .
انجام تست های زمان دار از مهارت های مدیریت زمان


دانشجویان به ویژه داوطلبان کنکور به یاد داشته باشند که آزمون دادن یک مهارت است و کسب آن نیز در گرو تمرین مستمر در شرایط آرامش است تا در شرایط پر اضطراب کنکور نیز بتوانند از آن مهارت بهره گیرند . بنابراین پیشنهاد می شود داوطلبان روش انجام تست های زمان دار را در منزل تمرین کنند .

با نظر به اهمیت موضوع نکاتی را در مورد « تست های زمان دار » یادآور می شویم :

1.
فواید تست های زمان دار :
تمرین زدن تست های زمان دار در منزل به منظورکسب آمادگی در آزمون دو مزیت و فایده موثر دارد :

الف –
 افزایش سرعت : با ثبت زمان هر تمرین تست زنی می توانید سرعت خود را به نسبت قبل سنجیده و افزایش دهید .

ب -
 افزایش دقت : با تنظیم وقت تست زنی خود برای هر دسته سوالات تمرینی قادر خواهید بود که علاوه بر سرعت از دقت بیشتر در پاسخگویی برخوردار شوید . گروهی از دانش آموزان با تکیه بر مزیت اول از تمرین بیشتر احساس بی نیازی کرده و اظهار می دارند « من برای پاسخگویی وقت اضافه هم می آورم . » اینگونه داوطلبان معمولا به دلیل سرعت زیاد ، عدم تنظیم وقت در پاسخگویی بی دقتی نموده و از کسب امتیازی که شایستگی آن را دارند محروم می مانند .
2. دروس تست زنی : اگر هر روز دروس مطالعه شده سه روز قبل خود را تست بزنید موثرتر است و چون کنکور یک آزمون جامع است سعی کنید در منزل هم در هر تمرین حداقل سه درس را با هم تست بزنید تا علاوه بر کنترل زمان در چند درس تمرین انتقال ذهنی از یک درس به درس دیگر نیز فراهم آید .
3. مدت زمان تست زنی : چون علاوه بر زمان ، اضطراب ناشی از امتحان نیز بر پاسخگویی و نتیجه گیری از آزمون تاثیرگذار است ، بهتر است زمان تست زنی در منزل را از زمان استاندارد کوتاهتر در نظر بگیرید تا به آزمون حقیقی شباهت بیشتری پیدا کند .
4. منابع تست زنی : بهترین منابع برای داوطلبان ، تست های کنکور سراسری و آزاد سال های گذشته است .
5. اول یادگیری بعد تست زنی : به یاد داشته باشید هیچگاه قبل از یادگیری مناسب به صورت زمان دار از تست استفاده نکنید . در ضمن اگر دسته ای از تست ها را انجام دادید و نمره کمتر از 60% گرفتید توصیه می شود تست زنی را متوقف چون فایده ای نداردچون اتلاف وقت است ، مطمئن باشید که نیازمند مطالعه و یادگیری بیشتری هستید .
تکنیک های مدیریت زمان در جلسه آزمون 

1. تکنیک ( × و - ) : گاهی برای به خاطر آوردن نام شخص یا موضوعی هر قدر به ذهن خود فشار آورده ایم موفق نشده ایم اما وقتی پس از نومیدی به کار دیگری مشغول شده ایم بلافاصله آن نام یا موضوع به ذهن ما خطور کرده است که این خاصیت ذهنی را « رهایش » می نامند .
* برای پاسخگویی به سوالات آزمون اگر به سوال و پاسخ کاملا مسلط هستید که که بلافاصله پاسخ خواهید داد .
* گاهی با اندکی فکر کردن متوجه می شوید پاسخ سوال را نمی دانید در این صورت بلافاصله کنار آن سوال علامت (- ) گذاشته و از آن عبور کنید و به هیچ وجه روی آن متوقف نشوید و به ذهن خود فشار نیاورید ( رها شوید ) .
* گاهی به سوالی بر می خورید که با اندکی فکر کردن در می یابید که دادن پاسخ زمان گیر است و یا بین دو گزینه که کدام صیحیح است شک می کنید ، کنار آن سوال علامت ( × ) گذاشته و عبور کنید . بعد از اتمام سوالات آن مبحث ابتدا به سوالات با علامت ( × ) و در صورت داشتن زمان کافی به سوالات با علامت (- ) مراجعه کنید . مطمئن باشید که به درصد قابل توجهی از آن ها پس از رهایش ذهنی پاسخ خواهید داد .
2. تکنیک زمان پاسخگویی به هر درس : برای حفظ تعادل درصد نمرات و بهبود رتبه های آزمون زمان پاسخگویی به هر درس را به همان درس اختصاص دهید ، توصیه می شود در ابتدای آزمون شروع به پاسخگویی هر درس را کنار نام درس یادداشت کنید مثلا اگر آزمون ساعت 30/7 آغاز می شود و زبان 20 دقیقه زمان نیاز دارد ، کنار درس بعدی ( مثلا ریاضی ) بنویسید 50/7 و ... .

3. تکنیک زمان مرور : برای اینکه زمانی برای مرور سوالات دروس سخت تر داشته باشید بهتر است زمان پاسخگویی به هر درس را چند دقیقه کمتر از زمان استاندارد برای خود تعریف کنید تا در پایان چند دقیقه ای را فرصت مرور داشته باشید .
4. تکنیک اولویت زمان های مرور : در زمان مرور ابتدا درس هایی را مرور کنید که فرصت نکرده ایددر زمان تعیین شده تمام سوالات آن درس را بخوانید . بعد به مرور سوالاتی بپردازید که با علامت ( × ) مشخص کرده اید . در انتها به مررو سوالاتی بپردازید که با علامت (- ) مشخص کرده اید .
5. تکنیک حداقل سوالات : به منظور جلوگیری از آرمان گرایی افراطی قبل از آزمون و در هر درسی حداقل توانایی خود را در نظر بگیرید و حداقل درصد را برای خود پیش بینی کنید یادتان باشد اگر شما نتوانستید 100% سوالات را پاسخ دهید قطعا دیگران هم نمی توانند تا با آرامش و تسلط بیشتری بتوانید به پاسخگویی سوالات بپردازید .
6. تکنیک وقفه در آزمون : خستگی در جلسه آزمون امری طبیعی است که البته زمان بروز خستگی در افراد متفاوت است بهتر است با اجرای مراحل زیر رفع خستگی نموده و پس ازد قیقه ای دوباره توان ذهنی خود را کسب نمایید از جمله :
* تحرک جسمانی و یا کشش عضلانی برای افزایش سرعت جریان خون و رسیدن خون بیشتر به مغز .
* رعایت صحیح وضعیت نشستن که عمودی نشستن موجب روان شدن حرکت مایع نخاعی و برطرف شدن خستگی می شود .
مصرف مواد قندی طبیعی مثل خرما و یا شکلات به منظور افزایش میزان گلوکز در مغز به همراه یک لیوان آب .* تنفس عمیق و تلقین مثبت تا اکسیژن بیشتری به مغز برسد .

 



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها: <-TagName->
[ یک شنبه 1 بهمن 1391برچسب:, ] [ ] [ ** ] [ ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

***به وبلاگ من خوش آمدید*** با سلام وعرض ارادت سعی بر این است که در این وبلاگ در حد امکان فعالیتهای مرتبط با علم مشاوره .مقالات و پژوهشهای علمی و احادیث و سخنان مذهبی و...را به اطلاع بازدید کنندگان محترم برسانم.باعث خرسندی است اگر اینجانب را با پیشنهادات و انتقادات سازنده از محتوای مطالب این وبلاگ یاری فرمائید. roya.naderii @ gmail.com
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان مشاوره همراز و آدرس rnaderi1391.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:







فال انبیاء

فال انبیاء