*مشاوره همراز*
*مشاوره همراز*
*در این وبلاگ با مقالات مشاوره ای . روانشناسی ومذهبی و ...آشنا می شوید*
قالب وبلاگ

مقدمه :

      افسردگی یکی از مهمترین بیماریهای ناتوان کننده است که امروزه تعداد زیادی از مردم را در جهان درگیر کرده و کمتر کسی به آن توجه می کند طبق بررسی های سازمان بهداشت جهانی تا سال 2020 افسردگی به عنوان عاملی دربه خطر انداختن سلامت انسانها پس از بیماریهای قلبی مقام دوم را کسب خواهد کرد . افسردگی توانایی انسان را در عملکرد ، تفکر و احساس تحت تأثیر قرار می دهد . این بیماری نه فقط برای بیمار بلکه زندگی را برای اطرافیان نیز مشکل می سازد .

افسردگی چیست ؟

     افسردگی اختلال شدید روحی و عاطفی که روی جسم ، زندگی ، روان و افکار اثر می گذارد و گاه منجر به خودکشی می شود .

به لحاظ پزشکی افسردگی عبارت است از کاهش یافتن نیرو و فعالیت جسمانی و روانی به سبب آزردگی .

دلایل افسردگی :

·          علل ژنیتیکی :

گاهی افسردگی بدون هیچ دلیلی مشخصی به وجود می آید . امکان ابتلاء به افسردگی افرادی که خویشاوندان خونی آنها افسردگی داشته اند نسبت به افراد دیگر بیشتر است . اگر چه هرکسی که یکی از خویشاوندان خونی آنها افسردگی داشته لزوماً افسرده نخواهد شد .

·          علل دارویی :

مصرف بعضی از داروها منجر به افسردگی می شود . مثلاً بیمارانی که برای درمان فشار خون دارویی به نام رسرپین تحت معالجه قرار گرفتند پزشکان دریافتند که بعضی از بیماران پس از مصرف آن افسرده می شوند .

·          علل اجتماعی :

شواهد و تجارب فراوانی وجود دارد که اوضاع نامناسب اجتماعی و اقتصادی افراد یک جامعه را به ناامیدی و یاس و افسردگی کشانیده است .

به تدریج که انسان با دگرگونیهای زندگی روبه رو می شود . افسردگی اش نمایان می گردد . در محدوده مسائل ازدواج طلاق ، از دست دادن شغل ، پایان یک رابطه عاطفی ، فرد دچار افسردگی می شود طی مطالعات انجام شده در یافته اند که در ازدواج ناموفق خطرافسردگی 25 بار بیشتر از ازدواج موفق است .

علایم افسردگی :

در صورتی که علایم افسردگی حتی 5 مورد این نشانه ها به طور مداوم همه روزه به مدت 2 هفته خود را نشان دهد می توانیم بگوئیم فرد دچار افسردگی است .

علایم جسمی :

گوفتگی ، بی خوابی و یا کم خوابی زیاد ، یبوست ، تنگی نفس ، کاهش وزن و اشتها ، اختلالات ادراری و تناسلی ، سردرد و سرگیجه .

علایم روحی :

اختلال در حافظه ، تمرکز قوای فکر ، نبود علاقه و لذت نسبت به فعالیت های عادی زندگی ، افکار بازگشت پذیری دو باره ، مرگ و خودکشی ، افکار منفی .

 

علایم عاطفی :

اندوه شدید و بی نشاطی ، ناشادی ، ناامیدی ، احساس گناه ، بی ارزشی ، اضطراب ، تندخویی ، تحریک پذیری ، گریه و زاری ، وسواس ، سوء ظن و بی اعتمادی .

چه افرادی مستعد ابتلاء به افسردگی می باشند :

1-افرادی که آرزوی بهترین را دارند اما امیدی بر آمدن چنین روزی را ندارند .

2- افرادی که همیشه خود را با دیگران مقایسه می کنند و پیشرفت های خود را نمی بینند .

3- افرادی که هر کاری را برای رضایت و خشنودی  و تایید دیگران انجام می دهند در نتیجه همیشه فکر  آنها مشغول به این است که دیگران در باره  او چه فکر می کنند .

4- آنانی که برای انجام کار انگیزه ندارند در نتیجه فعالیتی انجام نمی دهند و طبعاً موفقیتی ندارند .

5- نادیده گرفتن جنبه های مثبت قضایا و تأکید کردن روی جنبه های منفی موجب می شود جنبه های مثبت تبدیل به جنبه های منفی شود .

راهنمای پیشگیری از ابتلاء به اختلال افسردگی :

1-برنامه ریزی کردن برای پرکردن ساعات روز مثلاً صبح که از خواب بیدار می شوید فهرستی از کارهایی که در روز انجام دهید تهیه کنید .

2- رویداد های اتفاق افتاده در طول روز را روی کاغذ بنویسید .

3- در مورد حادثه ای که برایتان افتاده و شما را افسرده کرده فکر کنید سعی کنید افکار منفی خود را که نسبت به دیگران داشتید تصحیح کنید و با دیدی مثبت به زندگی نگاه کنید . ( نیامدن به موقع همسر ، در صورت مشاهده نباید تصویر کنید که دیگر شما را دوست ندارد )

4- افکار منفی که به ذهن شما وارد می شود در روی کاغذ بنویسید و بعد از تحقیق و علت یابی جواب واقعی را مقابل آن یاداشت نمایید .

5- اگر می خواهید کار سختی انجام بدهید سعی کنید مراحل انجام دادن آن را روی کاغذ بنویسید و آمادگی جهت انجام کار مربوط را کسب کنید و  تا حد امکان دچار احساس شکست و افسردگی نشوید .



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






برچسب‌ها: <-TagName->
[ جمعه 10 آذر 1391برچسب:, ] [ ] [ ** ] [ ]
.: Weblog Themes By Pichak :.

درباره وبلاگ

***به وبلاگ من خوش آمدید*** با سلام وعرض ارادت سعی بر این است که در این وبلاگ در حد امکان فعالیتهای مرتبط با علم مشاوره .مقالات و پژوهشهای علمی و احادیث و سخنان مذهبی و...را به اطلاع بازدید کنندگان محترم برسانم.باعث خرسندی است اگر اینجانب را با پیشنهادات و انتقادات سازنده از محتوای مطالب این وبلاگ یاری فرمائید. roya.naderii @ gmail.com
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان مشاوره همراز و آدرس rnaderi1391.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
امکانات وب

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:







فال انبیاء

فال انبیاء